Mellnagyobbítás hialuronsavval

(HYAcorp)

spirit logó rész

A HYAcorp egy prémium hialuronsavat tartalmazó injekciós gél, amely kiválóan alkalmas a mellek méretének műtét nélküli növelésére.

Nagyszerű alternatíva azon nők számára, akik szeretnék növelni és javítani melleik kontúrját és formáját, de még nem készültek fel a mellimplantátummal történő mellnagyobbításra. A speciális térhálós szerkezetű, sűrű gél állagú HYACORP BODY CONTOURING MLF2 beinjektálásával 150-200 köbcentiméter, vagyis nagyjából egy kosárméretnyi növekedés érhető el, jóval nagyobb méretváltozásra nem alkalmas. A természetes (nem állati eredetű), magas hialuronsav koncentrációnak köszönhetően rendkívül eredményesen képes korrigálni a test kontúrjainak az egyenetlenségeit, és formázni a kívánt testrészeket (mell, fenék, vádli). Gyakorlott plasztikai sebészünk, Dr. Vancsó Péter szakavatott kezei által természetes marad a keblek tapintása és formája, és az esetleges aszimmetria is javítható.

Mellnagyobbítás hialuronsavval, műtét nélkül

A HYAcorp alkalmazása ambuláns eljárásként, helyi érzéstelenítésben elvégezhető, nagy előnye, hogy nem jár hegekkel, és azonnali eredményt biztosít.

A HYAcorp gél hatása nem tart örökké, felszívódási ideje egyéni adottságoktól függően 12-24 hónap, amelynek végére a méretnövekedés fokozatosan tűnik el. A kezelés megismételhető, illetve amennyiben tartósabb eredményre vágyik, választható utána a mellimplantátummal, vagy sajátzsírral történő mellnagyobbító beavatkozás is.

mellnagyobbitás hialuronsavval

KIMAGASLÓ SZAKTUDÁS

A Spirit Plasztikai Sebészet vezető plasztikai sebésze, Dr. Vancsó Péter a plasztikai és esztétikai sebészet szakértője, traumatológus és kézsebész szakorvos, több mint 30 éves sebészeti tapasztalattal rendelkezik. A rekonstrukciós, mell-, testkontúr- és kozmetikai sebészet szakértője. Csapatával páratlan egyéni törődést és odafigyelést biztosít Önnek műtét előtt és után egyaránt.