Páciens vélemények

spirit logó rész
Réka (39 éves)

Mindenkinek a figyelmébe szeretném ajánlani Dr. Vancsó Pétert, aki a mellplasztikában gondolkozik. Én ajánlás ùtján kerültem a „kezei közé” és ezért mindig is hálás leszek. Nem is találhattam volna jobb szakértőt. Gondoskodással és odafigyeléssel áll a páciensekhez, előtérbe helyezve a tökéletes külsőt és az anatómiát. És ez a legfontosabb minden nő számára. Általa tökéletesen szép melleket kaptam, amik olyan természetesnek tűnnek, mintha velem születettek lennének. Nagyon hálás vagyok érte!

Linda (39 éves)

Ezelőtt félelemmel gondoltam azokra a beavatkozásokra, amit már jó néhány éve igényelne az arcom. De ma már tudom, hogy megérte leküzdeni ellenérzéseimet. Nagy szerencsémre a számtalan lehetőség közül amit az interneten találtam, a Spirit Plasztikán Vancsó főorvos úrnál a legjobb kezekbe kerültem. Az arcfiatalítás után most készülök mellnagyobbító műtétre, természetesen csakis Vancsó doktor úrral.

Mariann (57 éves)

Sok plasztikai sebésznél jártam az elmúlt 10 évben, de ilyen kedves, óriás szakértelemmel rendelkező, mégis szerény orvossal csak a Spirit Plasztikán találkoztam. Minden beavatkozásommal rendkívül elégedett vagyok, azóta imádok tükörbe nézni! Az udvarias és profi asszisztenciának is hálás vagyok, mindig kellemes és nyugodt légkörben telik mind a várakozás és előkészítés, mind a beavatkozás és a kontroll vizsgálatok.

Roland (43 éves)
Sikeres fogyókúrámat követően nagy bőrfelesleg maradt a hasamon és a combomon is. Egy év alatt 35 kg-tól sikerült megszabadulnom! A lógó bőrt viszont nagyon szégyelltem. Ekkor ajánlotta a konditeremben edzőm Vancsó doktor urat, aki már több nagy súlyt vesztett vendégén szép eredményt ért el. Már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt a doktor úr, minden kérdésemre érthető és alapos választ kaptam. 6 hónapja estem át a teljes hasplasztikán, és alig várom, hogy sor kerüljön a combplasztikára is, melyet egy évvel későbbre tűztünk ki. Az eredménnyel nagyon elégedett vagyok, kinyílt előttem a világ!
Krisztián (35 éves)
Feleségem mindig nagyon szégyenlős volt a tubuláris mellei miatt, kisfiunk születésekor sajnos intim testrésze is sérült. Sikerült rávennem, hogy próbáljunk megoldást találni, és több plasztikai sebészt is felkerestünk. Vancsó doktorra esett a választásunk a Spirit Plasztikán, aki hihetetlen empátiájával megnyugtatta feleségemet, és elmagyarázta hogyan lehet a legszebb eredményt elérni nála. Ráadásul kiderült, hogy az intimplasztikát is el tudja végezni a mellplasztikával együtt, egy altatásban. Amióta 1,5 évvel ezelőtt sor került a műtétre, a zárkózott Annám kivirult, magabiztos lett, és a nemi életünk is kiteljesedett. Örök hálám a doktor úrnak és személyzetének!
Franciska (28 éves)

Sajnos örököltem édesanyám génjeit, és már 23 éves koromtól zavaró ráncok voltak az arcomon. Vancsó doktor immár 5 éve kezeli arcomat hialuronsavval és pici botoxxal, a beavatkozásoknak köszönhetően mindig természetes, és a koromnak megfelelő lesz kinézetem. A hialuronsavat általában évente, a botoxot 5-6 havonta ismételjük.

Regina (41 éves)

Kertész és virágkötő vagyok, és évekkel ezelőtt kezdődött problémám a kezemmel, teljesen ellehetetlenítve a munkámat. Folyamatosan zsibbadt éjszakánként mindkét kézfejem, végül már nem tudtam végig aludni az éjszakát az erős zsibbadástól, ami mindig erős fájdalomba ment át. Felkerestem a kézsebész specialista Vancsó doktort, aki pillanatok alatt megállapította hogy carpal tunnel szindrómám van. A szükséges vizsgálatok után a jobb csuklómat 3 héten belül megoperálta, és megfelelő kontroll mellett gyógytornára küldött. 2 évvel később a bal csuklómat is megműtötte. Nagyon hálás vagyok a lelkiismeretes munkájáért, mert azóta tökéletesen működik mindkét kezem, és el tudom végezni a munkámat.

Éva (29 éves)

Helló csajok! Elvittem a páromat a Spirit Plasztikára, pénisz vastagításra. Egyikőnk sem bánta meg! Eddig csak jó volt, de most már extra szuper! 1-2 évente ismételni fogjuk, ez már biztos.

Violetta (51 éves)

Évente járok Vancsó doktor úrhoz, kóros izzadásom okán. Szakszerű, gyors, hatékony, és ár-érték arányban számomra megfelelő szolgáltatást kapok mindig a klinikán.

Anett (37)

Mindig kellemes belépni az Önök rendelőjébe, elegáns és nyugodt környezet fogad. Rendszeresen járok A Spirit Plasztikára arcfiatalító kezelésekre, és még sosem csalódtam, mindig imádom a végeredményt! Reális áron kiemelkedően jó szolgáltatást nyújtanak.

Léna (39)

Szívből ajánlom Kovács doktor urat! Két gyereket szültem, mindkettő több mint 2 évig szopizott, amitől a melleim teljesen kiüresedtek és megnyúltak. Dr. Kovács Gyula Barna azon ritka orvosok közé tartozik, aki teljes odafigyeléssel kísérte végig a felépülésemet, és akármilyen butának tűnő kérdést tettem fel, mindig alapos és megnyugtató választ kaptam. Mellfelvarrásom volt implantátum beültetéssel, az eredmény felülmúlta minden várakozásomat.

Tibor (57)

Önöknél tényleg mindent egy helyen tudtam intézni a műtétemhez, nem kellett bejárnom a várost az ultrahang vizsgálathoz és a labor eredményekhez. Köszönöm a profi szervezést, és a jól sikerült műtétet! A Gynecomastia műtétem óta boldogabb az életem, Vancsó doktort csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd.

Emília (44)

Nagy műtéten estem át Vancsó doktor úrnál. A kislányom születése után teljesen átalakult a testem, amit nem tudtam elfogadni. Barátnőm ajánlotta a Spirit Plasztikát, ahol neki is Anyuka átalakító műtétje volt, és nagyon szépen sikerült. Már az első konzultáción kiderült számomra, hogy Vancsó doktor úr jó választás, mert nagy gyakorlatról tanúskodott a vizsgálatot követő alapos magyarázata, hogy hogyan lehet reálisan a legjobb eredményt elérni. Elmondta az összes veszélyét a műtétnek. Szó esett a mellfelvarrásról implantátum beültetéssel vagy anélkül, a hasplasztika pontos részleteiről, és hogy a kisajakplasztika is elvégezhető, nem szükséges várni és több altatásnak kitenni a szervezetemet. Összesen három konzultáción vettem részt, így tényleg minden felmerülő kérdésemre választ kaptam. A műtétet követően sokat törődött velem a Doktor úr és személyzete is. A felépülésemet végig nyomon követték, rendszeresen jártam kötéscserére, és később hegkezelésre. Elmondhatom, hogy sosem tapasztaltam még orvosnál ilyen alaposságot! Vancsó doktor és kedves csapata mindent elkövetett, hogy a legkellemesebben teljen a rendelőben töltött idő. A legjobb döntés volt a Spirit Plasztikán elvégeztetni a Mommy Makeover műtétemet, nagyon hálás vagyok!

Imre (65)

Köszönöm a sok segítséget, amit a Klinikájukon kaptam! A lágyéksérv műtétem nagyon sürgős volt, a Spirit vállalta hogy 2 héten belül megoperálnak, és még a szükséges vizsgálatokat is ugyanott tudtam intézni. Profi munka volt, csak ajánlani tudom Önöket.

Flóra (29)

Biztosan mindenki ódákat zeng a Spirit Plasztika orvosairól, én most szeretném kiemelni az asszisztensek munkáját. Akár telefonon, akár személyesen keresem fel Klinikájukat, mindig rendkívül kedves, türelmes és figyelmes bánásmódban részesülök. Nekem nagyon fontos, hogy ahol a műtétemet végzik, nyugodt és segítőkész atmoszférába lépjek. A recepciós hölgynek mindig sikerült elterelnie a figyelmemet, ha épp izgultam vagy féltem a beavatkozásom előtt. Egész más érzés így belépni az orvosi szobába! Külön köszönöm páciens koordinátoruk, Nóra munkáját, akit minden kérdésemmel elértem telefonon, a kórházban is jelen volt műtét előtt és után is, és mindent megoldott nekem. Hihetetlenül kedves és segítőkész lénye igazán jó fényt vet Klinikájukra!

Péter (53)

Kutyaharapás miatt keresem fel a Spirit Plasztikát. A saját kutyám támadott meg, az arcomat érte a harapás. Teljesen elkeseredtem miután az állami kórházban ellátták a sérülésemet, az orcám és a két szemöldököm közti terület össze-vissza varrva, duzzadtan festett. A párom azonnal elkezdte keresni a lehetőségeket, így találtunk Kovács doktor úrra. Még friss sebbel felkerestük fel őt, és a javaslatára kúraszerűen 1-2 hetente jártunk fel vidékről heglézeres, majd különböző injekciós kezelésekre. Az akkor eltorzult arcomból 4 hónap elteltével nemcsak felismerhetőt varázsolt Kovács doktor, de szinte visszakaptam a régit, amiért nem tudok elég hálás lenni.

Antónia (44)

Egy növekedő lipoma volt az alkaromon igen rossz helyen, a bal csuklóm alatti, erekkel átszőtt területen. Sajnos már fájdalmat is okozott, mert ideget nyomott, így keresnem kellett egy orvost. Mindenképp plasztikai sebészt szerettem volna, hogy szép és halvány heg maradjon a csomó eltávolítását követően. Nagy szerencsémre rátaláltam Vancsó doktorra, aki nemcsak plasztikai sebész, de kézsebész szakorvos is, így bátran rá mertem bízni magamat. Nagyon félős vagyok, nem tudtam ellazulni mire a műtőbe bekerültem, de a doktor úr nyugalmat árasztva lépett be, és elterelte a figyelmemet. Az egész beavatkozás során éreztem, hogy jó kezekben vagyok, a műtősnő is nagyon figyelmes volt. Alapos felvilágosítást kaptam a műtétet követően, hogy mire figyeljek. Az eltávolított csomóról szövettani lelet is készült. Három lézeres hegkezelés után halvány, és teljesen a bőröm felszínébe simuló vékony vonal maradt csak a metszés helyén. Nagyon elégedett vagyok az orvosi ellátással, a hegemmel, és a személyzettel is. Ha legközelebb plasztikai sebészre lesz szükségem, biztosan a Spirit Plasztikára fogok jönni.

Kinga (36)

Dr. Vancsó Péterre az interneten találtam. 2016-ban ajaknövelő műtétem (Permalip), 2019-ben pedig mellműtétem volt. Több kisebb műtétet is végzett rajtam (lip lift, belső comb zsírleszívás), illetve hozzá járok rendszeresen botoxra is. A Doktor Úr minden esetben precíz, profi, kifogásolhatatlan munkát végzett, segített visszanyerni az önbizalmam. A szakmai felkészültsége mellett emberileg is lehet rá számítani. A műtét után minden felmerülő kérdésemre azonnal választ adott, azt érzem, hogy nagyon nagyra becsüli a pácienseit. Már több ismerősömnek is ajánlottam, mindenki maradéktalanul elégedett az eredménnyel. Nóri (a Doktor Úr betegkoordinátora) is minden felmerülő kérésemre azonnal választ adott. Nagyon kedves, rugalmas az időpontok tekintetében, tökéletes párost alkotnak. Aki szeretne magán bármit is változtatni, mindenképpen őket válassza, nem fog csalódni!

Niki (31 éves)

A Doktor Urat a barátnőm ajánlotta, akinek több kisebb-nagyobb műtétet végzett már el. Én mellimplantátum cserére és tok szűkítésre választottam Dr. Vancsó Pétert. Kifogástalan lett, profi munkát végzett! A 3.implant cserém és még sosem voltam ennyire megelégedve egyikkel sem! A legkorszerűbb esztétikai sebészeti eljárásokkal dolgozik. Korrekt, emberséges, megnyugtató orvos! A Doktor Úr kiválósága mellett kiemelném az asszisztens hölgy segítségét, Nórit! Nagyon kedves, és nagyon segítőkész volt, akármikor kérdésem volt mindenben segített! Legjobb párost alkotnak a Doktor Úrral!

Gabi (36 éves)

Dr. Vancsó Péterről a személyes tapasztalatom, hogy egy nagyszerű végtelenül precíz és jó humorú orvos ami a szépészeti beavatkozásaimnál nagyon nagy segítség volt! Tökéletesen elégedett vagyok a munkájával, felépüléseim során bármikor bármivel fordulhattam hozzá segítségért. Nagyon büszkén viselem a munkáját magamon!