iPRF terápia a hajhullás kezelésére

(injektálható vérlemezkékben gazdag fibrin)

spirit logó rész

Az iPRF terápia a férfi és női hajvesztés esetén is hatékonyan alkalmazható, a kezelés szinte minden esetben igazoltan képes megállítani a haj hullását.
Jelentős eredmény érhető el a hajszálak megerősítésében, valamint az alvó tüszők újra aktiválásában.

Hajbeültetéssel kombináltan alkalmazva a meglévő hajszálakra tett jótékony hatásán túl a regenerációs folyamatban is fontos szerepet játszik a frissen átültetett graftokon.

Az iPRF terápia előkészítő, megújító hatása megalapozza a hajbeültetés sikerességét, a hajszálak egészséges és gyors regenerálódását az átültetett graftokból. A kezelés a hajbeültetést követően is alkalmazható további regenerációs folyamatokhoz.

A iPRF A KÖVETKEZŐKBŐL ÁLL:

– Vérlemezkék: gyógyító fehérjék és növekedési faktorok forrása

– Fibrin: sebgyógyító és regenerációs mátrix, amely csapdába ejti a vérlemezkéket és szabályozza a növekedési faktorok lassú és folyamatos felszabadulását

– Őssejtek: a szervezetünk saját gyógyító és regeneráló molekuláinak segítői

Az iPRF gyorsan és egyszerűen előkészíthető a vérvételt követően egy speciális centrifugáló eljárással, így a kezelt felület regenerálódása azonnal elkezdődhet. Rendkívül biztonságos, hisz a páciens saját szövete indítja be az újjáépülés folyamatát.

Bakterosztatikus és fájdalomcsillapító hatása van, így védelmet nyújt a baktériumokkal és vírusokkal szemben, és már a kezelés napján megszűnik a fájdalomérzet.