Állformázás hialuronsavval

spirit logó rész

Az áll a kor előrehaladásának árulkodó pontja, különösen a hölgyeknél. A mélyen fekvő zsírrétegek fogyása, a korral járó fokozatos ínyvisszahúzódással és a csontállomány vékonyodásával együtt hatással van az arc alsó részére, ezáltal az áll formáját kevésbé kontúrossá teszi. Az ajkak alatti állredő kimélyedését szintén a szövetek fogyása és a megereszkedett bőr okozza, ami az áll gödrös megjelenésével előnytelen állképet teremthet.

Az állplasztika sebészeti módja mellett létezik egy műtét mentes állnagyobbító – állformázó kezelés, amely gyors, biztonságos és hatékony megoldást nyújt a fiatalos és harmonikus esztétikai megjelenés elérésére. Prémium hialuronsav tartalmú gél befecskendezésével az áll formázása két módon lehetséges: az állvonal kontúrozásával, illetve az áll kiemelésével. Előfordul, hogy a két módszer kombinálása hozza a legszebb eredményt.

Az állvonal kontúrozásával élesebbé tehető az állív körvonala és arcunk profilja, a kiemelésével pedig kialakítható egy fiatalos, formásabb, archarmonizáló áll.  Bőrünk feszesebb és volumenizált lesz, és a megfelelő pontokba befecskendezve fokozható az arc „V” alakja, ami által létre jöhet a közkedvelt szívforma. A töltőanyag segítségével a száj alatti ráncok és redők kisimulnak, az áll alatti terület feszesebbé válik, a toka mérete mérséklődik.

A hialuronsav volumennövelő, lágyítja és hidratálja a bőrt. Emellett segíti a bőr alatti kollagén- és elasztintermelést, ami a bőrnek felfrissült, fiatalosabb megjelenést kölcsönöz.

A Spirit Plasztikán a műtét nélküli állformázáshoz a JUVÉDERM®erre a célra kifejlesztett speciális, sűrűb állagú, nagyobb számú keresztkötéssel rendelkező gélt, a Juvederm VOLUX töltőanyagot alkalmazzuk. A JUVÉDERM® a világ egyik legkiemelkedőbb hialuronsav tartalmú töltőanyag márkája, amely kizárólag bőrbarát, prémium minőségű alapanyagokat alkalmaz.