Arcfiatalítás hialuronsavAS RÁNCFELTÖLTÉSSEL

spirit logó rész

A szebb, fiatalosabb, ránctalan arc, a kontúrosabb arcvonások és a hidratált bőr egy rövid plasztikai sebész által végzett injekciós kezeléssel elérhető bárki számára. A hialuronsavval történő arcfiatalítás egy kitűnő, szike nélküli esztétikai beavatkozás, amely jelentősen hozzájárul gyönyörű és fiatalos külsőnkhöz.  A prémium minőségű anyagok használatával gyors és minőségi javulás érhető el, melynek hatása nagyjából 6-12 hónapig tart és a természetes anyag fokozatos, lassú felszívódásával jár.

A hialuronsavas ráncfeltöltés

A hialuronsav egy olyan testazonos anyag, melyet szervezetünk is termel, fiatal korunkban még nagy arányban, az idő előrehaladtával pedig egyre csökkenő mennyiségben. Megtalálható bőrünkben, kötőszöveteinkben és izmainkban. Biztosítja bőrünk rugalmasságát és hidratáltságát. Természetes építőelem, amely hatalmas vízmennyiség megkötésére képes bőrünkben, ezáltal hidratálva azt. Különböző gyógyító, regenerációs folyamatokban is szerepet játszik, ami még vonzóbbá teheti alkalmazását.

Egy fermentációval előállított természetes és biztonságos anyag, amely számtalan területen képes támogatni szépségünket és egészségünket.

A hialuronsavas arcfiatalító kezelés azon pácienseink számára javasolt, akiket zavarnak az arcon megjelenő apró ráncok, a szem alatti gödröcskék, a két szemöldök közötti mély barázda, vagy az ajak felett kialakuló ráncok. Szép és természetes eredmények érhetők el az ajkak formázásával. A hialuronsav továbbá tökéletes ellenszere az apróbb sérülések, hegek elrejtésének az egész arcon. Kiválóan alkalmas arc harmonizációra, ahol az egész arcot egységként tekintve tervezzük meg, hogy milyen finom változtatásoktól lesz kiegyensúlyozott arca megjelenése. A nagyon megereszkedett bőr kezelésére a hialuronsav alkalmazása önmagában nem elegendő, de egy arcplasztikai műtét szükségessége hosszú évekkel kitolható rendszeres használata által.

Alapos tervezést követően egy nagyon vékony tű, bizonyos területeken kanül segítségével juttatja be plasztikai sebész szakorvosunk a prémium minőségű hialuronsav készítményt apró szúrásokkal a kívánt területre, amelynek hatása – mivel kitölti és formálja a rendelkezésére álló teret – szinte azonnal látható. Az arc különböző területeinek kezeléséhez különböző sűrűségű anyagokra van szükség, hogy az eredmény tökéletes és hosszantartó legyen.

Arcfiatalitás ráncfeltöltéssel

A kezelés csupán 30-40 percet vesz igénybe és az esetek többségében egy alkalommal tökéletesen elvégezhető, ritkán szükséges második, korrekciós beavatkozás.