Belkyra™ kezelés

injekciós zsírbontó kezelés a toka ellen

spirit logó rész

A Belkyra™ egy innovatív injekciós kezelés azon férfiak és nők számára, akiket az áll alatti teltség zavar. A Belkyra™ hatóanyaga a dezoxikolsav, egy kémiai anyag, amely a szervezetben természetesen előforduló epesók egyike. A Belkyra™-t Észak-Amerikában és Európában már több mint egy évtizede használják a lokális toka zsírterületek csökkentésére.

A toka kialakulásának több oka is van, lehet öröklött, illetve okozhatja az öregedés vagy a súlygyarapodás is. A Belkyra™ injekciós kezelésekkel fiatalosabb, finomabb áll és karcsúbb nyak érhető el.

Belkyra kezelés

MI AZ A BELKYRA KEZELÉS?

A Belkyra™-t az áll alatti zsírrétegbe fecskendezik, és a sejtmembrán megbontásával szelektíven pusztítja el a zsírsejteket.  A teste fokozatosan felszívja ezeket a sejteket, és az anyagcsere-folyamat révén természetes módon kiüríti őket. A zsír lebontását követően csökken a teltség látványa a kezelt területen.

KINEK JÓ MEGOLDÁS A BELKYRA™?

A Belkyra™ a nemkívánatos kettős áll (toka) zsírszövetének tartós, műtét nélküli csökkentésére ajánlott.  Azok számára, akiknek mérsékelt vagy közepes mértékű a toka zsírrétege, a Belkyra™ kiváló nem műtéti alternatívát jelent. Nagyobb mértékű felesleges áll alatti zsírszövet felhalmozódásakor azonban nem megfelelő megoldás az injekciós kezelés. Ilyen esetekben a toka zsírleszívása – szükség esetén nyakplasztikával kiegészítve – az eredményes kezelési mód. Plasztikai sebész szakorvos csapatunk segít eldönteni, hogy melyik a legjobb kezelés az Ön anatómiai adottságait figyelembe véve.

MIRE SZÁMÍTHAT A BELKYRA™ KEZELÉS ALATT ÉS UTÁN?

A Belkyra™ kezelés során több injekciót fecskendezünk be az áll alatti zsírrétegekbe egy rövid, 20-30 perces eljárás során. A kezelendő területet berajzolással jelöljük ki, az injekció szükséges mennyisége a páciens alkatának megfelelően változik. A kezelés után azonnal, majd utána akár tíz napig is duzzanat jelentkezik, amíg a folyadék el nem oszlik.  A beavatkozást követően véraláfutás, zsibbadás vagy bizsergés, bőrpír és enyhe fájdalom jelentkezik.

Az ambuláns kezelőnk elhagyása előtt 10-20 percig jegeljük a területet.  A beavatkozást követő 24-48 órán keresztül kerülje az alkohol fogyasztását, a megerőltető testmozgást, a gőzölést, a szaunát és a forró zuhanyzást.

Minden egyes Belkyra™ kezelés során csak kis mennyiségű zsír oldódik fel, és a szervezet a nem kívánt zsírsejteket a májra vagy a vesére gyakorolt negatív hatás nélkül dolgozza fel.

MILYEN GYORSAN LÁTHATÓAK AZ EREDMÉNYEK, ÉS MEDDIG TART A BELKYRA™ HATÁSA?

Egy Belkyra™ kezelési kúra attól függ, hogy mennyi zsírt kell feloldani. A legtöbb páciensnek 3-6 kezelésre van szüksége, melyeket 4-6 hetente kell ismételni. A kezelés hatása 2-4 kezelés után lesz látható.

A Belkyra™ eredményei tartósak, kivéve, ha a teljes kúra után túlzott súlygyarapodás következik be.