Mommy Makeover –Anyuka plasztika

hasplasztika, mellplasztika, zsírleszívás, kisajakplasztika

spirit logó rész

A Mommy Makeover beavatkozás különböző műtétek együlésben elvégzett kombinációjából áll. A szülés utáni kombinált helyreállító műtét hagyományosan a hasplasztikát, a mellplasztikát, és zsírleszívást (testkontúrformálást) foglalja magában, klinikánkon a kisajakplasztika is része lehet ezen kombinált műtéteknek. A Spirit Plasztikán gondos vizsgálatot követően minden páciens számára egyénre szabottan teszünk javaslatot a számára megfelelő anyuka helyreállító beavatkozások műtéti összetételére, szem előtt tartva a páciens egyéni igényeit.

A terhesség legtöbbször maradandó változásokat okoz a nők testében. Egy tipikus terhesség rövid idő alatt nagy súlyingadozással jár. Az alhas szövetei és bőre jelentősen megnyúlhat, a mélyebb rétegekben szakadásokat idézhet elő, ami striák formájában mutatkozik meg. A méh megnagyobbodásának mértéke elég jelentős lehet ahhoz, hogy visszafordíthatatlanul megnyúljon linea alba, azaz a kötőszöveti struktúra, amely a hatos izomzat közepén fut függőlegesen végig. Ezt a károsodást rectus diastasisnak nevezik, és a szétvált hasizmok csak műtéti úton állíthatóak helyre. A hasplasztika megoldást nyújt a has feszesítésére, az alhasi striás bőrszakasz nagy része is kimetszésre kerül. A műtét kombinálható zsírleszívással a kontúr formázására, helyreállítható a köldöksérv és a szétvált hasizmok is. Ajánlott, hogy a hasplasztika elvégzése előtt legalább 6 hónapig, majd a műtétet követően is stabil legyen a testsúlya, a jelentős súlyingadozás ugyanis visszafordíthatja a hasplasztika eredményeit. A mini, midi és a teljes hasplasztika közötti különbségekkel, valamint a technikákkal és a gyógyulással kapcsolatos részletesebb információkért látogasson el a hasplasztika és a zsírleszívás oldalunkra.

A különböző implantátumtípusokkal, műtéti és bemetszési technikákkal, valamint a felépüléssel kapcsolatos részletesebb információkért kérjük, látogasson el a Mellnagyobbítás implantátummal, mellnagyobbítás sajátzsír átültetéssel vagy a kombinált mellplasztika oldalunkra.

A terhesség és a szoptatás alatti ingadozó hormonszintek és az Ön súlyának változása miatt a mellek bőre megnyúlhat, a mellállomány is megfogyatkozhat, aminek következtében a keblei enyhén megereszkedettek lesznek. A mellnagyobbítás növeli melleinek teltségét és javítja szimmetriáját. A beavatkozást prémium minőségű kohezív szilikongél-implantátummal, vagy mikrostrukturális sajátzsír átültetéssel végezzük.

A különböző implantátumtípusokkal, műtéti és bemetszési technikákkal, valamint a felépüléssel kapcsolatos részletesebb információkért kérjük, látogasson el a mellnagyobbítás oldalunkra.

A mellfelvarrás vagy mastopexia olyan műtéti eljárás, amely csökkenti a mell bőrének felületét, a mellbimbót és a bimbóudvart pedig természetesebb anatómiai helyzetbe emeli. Nem jár mellállomány eltávolításával, és mellnagyobbítással együtt is elvégezhető.

A különböző műtéti technikákkal, a gyógyulással kapcsolatos részletesebb információkért kérjük, látogasson el a mellfelvarrás oldalunkra.

A zsírleszívás egy minimálisan invazív sebészeti eljárás, amely tartósan eltávolítja a makacs területeken lévő nemkívánatos zsírszöveteket. Az eltávolítás vibrációs PAL zsírleszívás módszerrel történik és kiváló módja annak, hogy olyan kontúrformálást érjen el, amelyet kizárólag diétával és testmozgással nem sikerült. A zsírleszívás nem fogyókúrás eljárás, a kívánt testsúlyt a beavatkozás előtt szükséges elérni, és tartósan megőrizni.

A beavatkozás részleteiről és a gyógyulásról a zsírleszívás oldalunkon tájékozódhat.

A különböző implantátumtípusokkal, műtéti és bemetszési technikákkal, valamint a felépüléssel kapcsolatos részletesebb információkért kérjük, látogasson el a Mellnagyobbítás implantátummal, mellnagyobbítás sajátzsír átültetéssel vagy a kombinált mellplasztika oldalunkra.

A terhesség előidézheti a kisajak bőrének megnyúlását, és szöveti kiüresedését. Ez nem csak az esztétikai megjelenésre nézve előnytelen, de sokszor zavaró lehet a fehérneműk viselésekor, és a sporttevékenységekben is. Egy viszonylag egyszerű plasztikai sebészeti megoldás erre a problémára a kisajakplasztika, amely a felesleges bőr kimetszésével, és szükség esetén sajátzsír átültetéssel helyreállítja a fiatalosabb megjelenést, és megszünteti a zavaró fizikai körülményeket.

A beavatkozás részleteiről és a gyógyulásról a kisajakplasztika oldalunkon tájékozódhat.

A Mommy Makeover kombinált átalakító műtét nem befolyásolja fizikailag azt a képességét, hogy a jövőben egészséges terhességet vállaljon. Egy újabb várandósság azonban elegendő fizikai változást okozhat a testében ahhoz, hogy az elvégzett műtét eredményeit veszélyeztesse. Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész főorvosunk szerint tanácsos várni, amíg a családalapítás befejeződik, mielőtt a beavatkozások elvégzését fontolóra venné.