Péniszvastagítási eljárások

spirit logó rész

Nem minden férfi elégedett a péniszének méretével. Ha a genetika miatt nincs meg a kívánt vastagság, a kerület növelésére irányuló nem sebészeti beavatkozás nagyszerű módja annak, hogy elérje a vágyott önbizalomnövelést a hálószobában és azon kívül is.

A Spirit Plasztika vezető plasztikai sebész szakorvosa, Dr. Vancsó Péter 8 éves tapasztalattal rendelkezik a péniszvastagítás területén, több mint 700 páciensen végzett körfogat- és térfogatnövelő ambuláns beavatkozást. Vancsó doktor számára fontos a beavatkozást megelőző személyes konzultáción a lehetőségeket mérlegelve tisztázni, hogy a páciens elvárásai reálisak-e, átlagosan ugyanis 0,5-1,5 cm-rel növelhető a pénisz átmérője.

PÉNISZVASTAGÍTÁS SAJÁTZSÍR-ÁTÜLTETÉSSEL

A legtermészetesebb, és egyben a tartósabb módszer a pénisz vastagítására a mikrostrukturális sajátzsírátültetés, amely helyi érzéstelenítésben zajlik.

Az ambuláns beavatkozás első lépéseként Vancsó doktor elvégzi a zsír leszívását, ami a konzultáción egyeztetett (hasi-, deréktáji, vagy a szeméremdomb) donor területről történik. A leszívott zsírt speciális centrifugáló eljárással megtisztítja és az így kinyert értékes sajátzsírsejteket apránként fecskendezi be az egyenletes eloszlás érdekében a pénisz bőre alatti megfelelő rétegekbe. 

Péniszfeltöltés saját zsírral

A beültetett zsír 30-40%-a felszívódik az elkövetkező hetekben, hónapokban, a megtapadt zsírsejtek azonban tartósan, akár évtizedekig is képesek az átültetett területen megmaradni. Az átültetett zsírszövet beépülésének aránya páciensenként eltérő, előfordul, hogy az első alkalom után szükséges lehet az eljárást megismételni.

PÉNISZVASTAGÍTÁS HIALURONSAVVAL 

A HYAcorp hialuronsav tartalmú gél befecskendezésével történő péniszvastagítást szintén helyi érzéstelenítésben végzi Vancsó doktor, amely eljárás szintén látványos és természetes eredményt ad. A személyes konzultáción lehetőség van egyeztetni a javasolt mennyiséget, figyelembe véve az Ön reális preferenciáját. A hialuronsav 1-1,5 év alatt fokozatosan szívódik fel, az eredmény fenntartásáért igény esetén érdemes évente megismételni. Ha mégis tartósabb eredményre vágyik, a hialurosavas töltés után van lehetőség átváltani a sajátzsírátültetés módszerére.

Amellett, hogy javítja önbizalmát, a töltőanyagok létrehoznak egy természetes gátat a külső ingerek és a pénisz belső idegvégződései között, ami a túlérzékenység csökkentésével és a korai magömlés megelőzésével potenciálisan növeli a szexuális teljesítményt. Sok férfi örömmel tapasztalta meg a nem sebészeti péniszvastagítást követően javuló szexuális életét.

A nemi élet 3 héten keresztül kerülendő a péniszvastagító eljárásokat követően.

A kontrollvizsgálatot Vancsó doktor 1 hét majd 3 hét elteltével végzi.

Vannak olyan kizáró tényezők, amelyekkel ezen beavatkozások nem végezhetőek el. Ezek közé tartozik a gyulladás és a korábban a pénisz bőre alá befecskendezett vagy beültetett hegesedést okozó anyagok (szilikon, vazelin, golyók).