spirit logó rész

Arcplasztika

spirit logó rész
spirit logó rész

Az arcplasztika mérföldkő a modern esztétikai sebészetben, amely lehetőséget nyújt az arckontúrok újraformálására és a fiatalos megjelenés visszanyerésére. A Spirit Plasztika klinikán elkötelezett csapatunk, kiemelkedő szakértelemmel és a legújabb technológiák alkalmazásával, végleges megoldást kínál azoknak, akik a korral járó bőrernyedést, ráncokat és az arc tömegvesztését szeretnék korrigálni. Arcunk idővel elveszítheti rugalmasságát és frissességét, ezáltal jelentkeznek a megereszkedett bőr, mélyülő ráncok és az arc természetes kontúrjainak megváltozása, amelyek már nem javíthatóak pusztán kozmetikai kezelésekkel. Az arcplasztikai műtétek során a megereszkedett bőrt feszesítjük, az alatta lévő szöveteket újrastrukturáljuk, ezzel visszaadva az arc természetes, fiatalos vonalait. Az eljárás során a nyak, az áll, a szem környéke és a homlok területe is megújul, így az eredmény nem csupán látványos, hanem hosszan tartó is. Engedje meg, hogy tapasztalt plasztikai sebészeink visszaadják Önnek önbizalmát egy professzionális, biztonságos és személyre szabott arcplasztikai műtéttel.

 

Arcplasztikai beavatkozások a Spirit Plasztikánál

A Spirit Plasztika klinikán a modern arcplasztikai eljárások teljes skáláját kínáljuk, amelyek mindenki számára lehetőséget biztosítanak az idő múlásának jeleinek visszafordítására. Professzionális csapatunk segítségével megtaláljuk az Ön igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő megoldást, a legkisebb beavatkozástól a komplex arcátalakításig. Az alábbiakban bemutatjuk a klinikánk által kínált népszerű arcplasztikai beavatkozásokat:

Szemhéjplasztika (Blepharoplasty):

 Ezt a műtétet azoknak ajánljuk, akik a megereszkedett vagy duzzadt szemhéjak miatt fáradtnak tűnnek. A beavatkozás során eltávolítjuk a felesleges bőrt és zsírszövetet, ami azonnal friss és pihent megjelenést kölcsönöz a szem környékének. A szemhéjplasztika javíthatja a perifériás látást is, ha a megereszkedett bőr korlátozza a látómezőt.

 

Fülplasztika (Otoplasty)

 Ideális választás azoknak, akik az elálló vagy aszimmetrikus fülcimpák miatt érzik magukat öntudatlanul. A fülplasztika segítségével a fülek formáját és helyzetét módosítjuk, így harmonikusabb összhangot teremtve az arc többi részével.

 

Szemöldökemelés

 Ez a műtét a megereszkedett szemöldökök helyreállítására szolgál, amivel fiatalosabb és élénkebb megjelenést biztosítunk. A szemöldökemelés segít helyreállítani az arc természetes arányait, és csökkenti a homlok területén megjelenő mély ráncokat.

 

Homlokplasztika

 A homlok bőrének feszesebbé tétele által a mély homlokráncok és redők simíthatók ki. Ez a műtét nem csak esztétikailag javítja a homlok megjelenését, hanem hozzájárul a szemöldök természetes helyzetének fenntartásához is.

 

Felső ajakfelvarrás (Bullhorn Liplift)

A bullhorn liplift azok számára ideális, akik teltebb, fiatalosabb megjelenésű ajkakat szeretnének. A beavatkozás során rövidítjük a felső ajak és az orr közötti távolságot, így növelve az ajak látható részét és javítva annak arányait.

 

Mikor ajánlott az arcplasztika?

Az arcplasztika ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék helyreállítani arcuk ifjúságát, korrigálni a gravitáció és az évek nyomán bekövetkező változásokat, mint a bőr megereszkedése, a mély ráncok, vagy az arc kontúrjainak ellazulása. Ezt a műtétet különösen azoknak ajánljuk, akik a középkorú éveiket taposva, 40 év felett észlelik ezeket az elváltozásokat, és szeretnének újra fiatalos, feszes arcbőrt és élesebb arcvonásokat.

 

Miért válassza az arcplasztikát?

  • Fiatalosabb megjelenés: Az arcplasztika segít visszaállítani az arc természetes, fiatalos kontúrjait, csökkenti a finom és mély ráncokat, valamint javítja a bőr tónusát és textúráját.
  • Növekedett önbizalom: Egy sikeres arcplasztika jelentős mértékben javíthatja az önbizalmat, hiszen az eredmények tükrözik a belső vitalitást és frissességet.
  • Hosszantartó eredmények: A modern sebészeti technikák és eljárások lehetővé teszik, hogy az arcplasztikai eredmények éveken keresztül megőrizzék hatásukat, így hosszú távon is élvezheti fiatalos megjelenését.
  • Testre szabott megoldások: Minden arcplasztika teljes mértékben személyre szabott, figyelembe véve az egyéni arckarakterisztikákat és az estétikai célkitűzéseket. Ez lehetővé teszi, hogy az eredmények természetesek és harmonikusak legyenek.

 

Arcplasztika utáni gyógyulás és utókezelés

Az arcplasztika műtét jelentős változást hozhat az Ön életében, nem csupán külsőleg, hanem önbizalmának növekedésével is. A Spirit Plasztika Klinikán minden lépést megteszünk annak érdekében, hogy a gyógyulási folyamat minél zökkenőmentesebben és gyorsabban zajljon. A műtét utáni időszakban a páciens gondos utókezelést kap, amely létfontosságú a sikeres eredmény és a gyors felépülés érdekében.

Műtét után az arc területéről vékony szilikon drén csöveket helyezünk el, amelyek segítségével a felgyülemlett sebváladékot kivezetjük. Ezek a csövek általában 24-48 órán belül eltávolításra kerülnek. Az első napokban körkörös kötést alkalmazunk, ami segít csökkenteni a duzzanatot és stabilizálni a műtéti területet. Ezt követően egy lazább kötést helyezünk fel, amely továbbra is támogatja az arcot, de már nagyobb kényelmet biztosít.

 

A gyógyulás első szakasza

Az első napokban normális jelenség a duzzanat és az enyhe bevérzések megjelenése, amelyek a műtéti beavatkozás természetes velejárói. Ebben az időszakban fontos, hogy a páciensek nyugalomban tartsák magukat és kerüljék a fizikai megterhelést. A műtéti terület kezdetben keményebb és tömörebb lehet, apró egyenetlenségekkel, amelyek az idő előrehaladtával fokozatosan csökkennek.

 

Hosszú távú gyógyulás

A teljes gyógyulási folyamat általában három hónapot vesz igénybe, mialatt a végleges eredmények kialakulnak. Ebben az időszakban a pácienseknek javasolt a magas fekhely használata az alvás során, valamint a könnyen emészthető, puha ételek fogyasztása. Az első héten minden olyan tevékenységet kerülni kell, amely növelheti a vérnyomást, így a hajlításokat, a nehezékemelést és az intenzív sportokat is.

 

Szépségápolás és hosszú távú óvintézkedések

A gyógyulási időszak után, körülbelül egy hónappal a műtét után lehetséges a sminkelés újra kezdése. A napozás és a szolárium használata azonban további hat hónapig kerülendő, hogy a bőr teljesen regenerálódhasson és a pigmentáció ne változzon. Ezenkívül, az alkoholos italok fogyasztása és a forró, erősen fűszerezett ételek kerülendők, mivel ezek fokozhatják az arc vérbőségét és kipirosodását.

 

Arcplasztika ár

Mivel minden arcplasztikai műtét személyre szabott, ezért a pontos árkalkulációhoz szükséges egy előzetes konzultáció. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy megismerje plasztikai sebészünket, aki tájékoztatja Önt a lehetséges kezelési opciókról, a műtét menetéről, és válaszol minden felmerülő kérdésére. A konzultáció során részletes árajánlatot is adunk, amely tartalmazza a műtéti és aneszteziológiai költségeket, valamint a kórházi tartózkodás díját.

 

Biztosítjuk, hogy minden páciensünk tisztában legyen a költségekkel, ezért az árakról részletes információt találhat honlapunkon az „Árak” menüpont alatt. Ebben a részben megtalálhatóak a különböző arcplasztikai beavatkozások árai, amelyek segítenek Önnek a tervezésben és döntéshozatalban.


Ha többet szeretne megtudni az arcplasztika lehetőségeiről, vagy ha konkrét kérdése van a műtéti eljárásokkal vagy az árazással kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk! Foglaljon időpontot konzultációra online, vagy hívja közvetlenül klinikánkat a +36 1 445 0108 telefonszámon